Op papier.

Ben je benieuwd wat wij zien, hoe wij denken en waar we voor staan? Dat lees je hier! In diverse artikelen nemen we je graag mee in ons gedachtegoed.  Dit kan je inzicht geven in hoe we werken en waarom we eigenlijk zo werken! Nieuwsgierig geworden en wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Laten we even bellen! 

Iteratief leren & innoveren.

Wij realiseren transformatie in complexe vraagstukken door iteratief te leren van onvoorspelbaarheden die zich voor doen. Waarom is dit een krachtige manier van innoveren? En wat vraagt dat van de medewerkers?  

De adaptieve mindset.

Wij staan voor attitude affects outcome. Zowel in de topsport als in organisaties is mindset een krachtige bron die uitkomst bepalend is. Wij besteden in ons werk daarom veel aandacht aan de grondhouding van de medewerkers. Hoe beïnvloed mindset uitkomst? En is mindset trainbaar? 

Ook op papier:

Wat is co-creativiteit?

In het woord co-creative zijn drie (!) betekenissen samengevoegd. Collaboratie + creatie + creatief = co-creative!

Creëer je eigen posse.

Be like an Agent of Change: Creëer je eigen posse! Hoe doe je dat en waarom eigenlijk? Na het lezen van dit artikel kan je vandaag nog beginnen.

Ontwerp je ‘dagelijkse’ leven.

Hoe doe je dat: Ontwerpen van je ‘dagelijkse’ leven als een Agent of Change? Adempauze & zelfonderzoek.

Hoe: Ondernemer van je talent?

Vanuit de meest goede bedoelingen willen we dat young professionals het ‘beste uit zichzelf halen’. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan.

Doe: Bouw je eigen museum!

Stel, je zou zelf een museum inrichten die gaat over jou. Wat hang je op? Welke momenten verdienen die podiumplek met spotlights?

Why: Involve anyone that matters?

Why is that important? What are the benefits, for you, the organization or entrepreneur?

Contact

Bel, mail, kom langs of stuur een appje!

06 22 94 39 59
Oude Boteringestraat 47, Groningen
info@agentsofchange.nl

nl_NLNL
nl_NLNL