Op papier.

Ben je benieuwd wat wij zien, hoe wij denken en waar we voor staan? Dat lees je hier! In diverse artikelen nemen we je graag mee in ons gedachtegoed.  Dit kan je inzicht geven in hoe we werken en waarom we eigenlijk zo werken! Nieuwsgierig geworden en wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Laten we even bellen! 

Iteratief leren & innoveren.

Wij realiseren transformatie in complexe vraagstukken door iteratief te leren van onvoorspelbaarheden die zich voor doen. Waarom is dit een krachtige manier van innoveren? En wat vraagt dat van de medewerkers?  

De adaptieve mindset.

Iteratief leren & innoveren.

Wij staan voor attitude affects outcome. Zowel in de topsport als in organisaties is mindset een krachtige bron die uitkomst bepalend is. Wij besteden in ons werk daarom veel aandacht aan de grondhouding van de medewerkers. Hoe beïnvloed mindset uitkomst? En is mindset trainbaar? 

Adaptieve Mindset – Het Goud in Tijden van Crisis.

In onze Agents academy word je opgeleid tot het zijn van een creatieve intrapreneur. Heel simpel gezegd, je wordt opgeleid tot de ondernemer binnen of buiten je organisatie. Dit ondernemen doe je niet alleen, je weet belangrijke mensen te enthousiasmeren en aan je te binden om samen meer impact te realiseren.  Een van de belangrijke

Read More »
Museum Moment

Be like an Agent of Change: bouw het museum moment.

Een mooi initiatief: virtueel wandelen door diverse musea over de hele wereld. Nu heb je de kans om een museum te bezoeken die voorheen ontoereikend leek. Welk museum kies je uit? In het ene museum ben je binnen 30 minuten uitgekeken terwijl je in een ander museum wordt verrast of zelf van je voetstuk wordt

Read More »

Wat is co-creativiteit?

In het woord co-creative zijn drie (!) betekenissen samengevoegd. Collaboratie + creatie + creatief = co-creative!

Creëer je eigen posse.

Be like an Agent of Change: Creëer je eigen posse! Hoe doe je dat en waarom eigenlijk? Na het lezen van dit artikel kan je vandaag nog beginnen.

Ontwerp je ‘dagelijkse’ leven.

Hoe doe je dat: Ontwerpen van je ‘dagelijkse’ leven als een Agent of Change? Adempauze & zelfonderzoek.

Hoe: Ondernemer van je talent?

Vanuit de meest goede bedoelingen willen we dat young professionals het ‘beste uit zichzelf halen’. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan.

Doe: Bouw je eigen museum!

Stel, je zou zelf een museum inrichten die gaat over jou. Wat hang je op? Welke momenten verdienen die podiumplek met spotlights?

Why: Involve anyone that matters?

Why is that important? What are the benefits, for you, the organization or entrepreneur?

Contact

Bel, mail, kom langs of stuur een appje!

06 22 94 39 59
Oude Boteringestraat 47, Groningen
info@agentsofchange.nl

nl_NLNL
nl_NLNL