House of Change.

House of Change is een plek die we graag met je willen delen. Ben je op zoek naar een inspirerende werkruimte, voor een studiedag, vergadering of gewoon voor jezelf? Neem dan contact met ons op!  We bieden eveneens lekkere arrangementen aan. Tapas, lunch, borrel. Alles kan, alles mag. 

House of Change is onze plek midden in de stad Groningen, waar we samen werken, samen leren en verandering realiseren. Het is niet zomaar een pand, we hebben de wetenschap om er een plek van te maken die creativiteit en probleem-oplossend vermogen stimuleert! Nieuwsgierig naar het onderzoek? Klik dan hier. 

Huren.

House of Change is te huur voor een paar uurtjes per dag of voor meerdaagse. We zitten direct naast het NH hotel, dus gemakkelijk te combineren met een overnachting. We vinden het zelfs interessant als je het kantoor voor meerdere dagen komt delen met ons. We staan voor co-creatie, en hoe mooi is het als we dat realiseren met de mensen “in House”! 

Het pand bestaat uit een grote “woonkamer”, met krijtbord en whiteboard. Projectie is eventueel ook mogelijk. We hebben daarbij ook nog twee losse kantoren, keuken en een benedenverdieping inclusief tennistafel! 

Op zoek naar een verrassende ruimte inclusief workshop of training?