Attitude Affects Outcome.

Ruim 9 jaar geleden is het gedachtegoed van Agents of Change ontstaan, wat we hebben samengevat in de kern: Attitude Affects Outcome. We constateerde dat vanuit de samenleving er een snelgroeiende behoefte is aan ondernemende mensen die kansen zien en hun talent hierbij inzetten.

Beroepen ontwikkelen zich snel en nieuwe beroepen ontstaan. De houdbaarheid van kennis neemt af, nieuwe toepassingen en vaardigheden ontwikkelen zich. Dit vraagt om betrokken, wendbare en flexibele professionals. Professionals die zich onderscheiden door innovatie- en verander vraagstukken op een eigen wijze manier te realiseren binnen de organisatie. Het vraagt om professionals met een bepalende attitude, oftewel Agents of Change.

De Agents.

We zijn een team die niet een en dezelfde vorm aanneemt, maar wel altijd met dezelfde kern. Je kunt ons vergelijken met barbapapa! (Lees hier meer over). Ons uitgebreide netwerk zorgt ervoor dat we altijd complexe vraagstukken vanuit diverse disciplines oppakken. We verbinden continue de wetenschap, ervaring uit de praktijk en nieuwe kennis van (jonge) talenten aan ons werk. 

Jorg Andree

FOUNDER (MBA)| Creëert leer-ervaringen

Margo v.d Wolf

FOUNDER (MSC)| creatief talent ontwikkelaar

Lisa Haveman

Agents i.o |

DUY

The digital
AGENt of change

Contact

Bel, mail, kom langs of stuur een appje!

06 22 94 39 59
Oude Boteringestraat 47, Groningen
info@agentsofchange.nl

nl_NLNL
nl_NLNL