Innovatie inspiratie.

We hebben allemaal wel eens behoefte aan inspiratie. Workshops, trainingen of masterclasses kunnen net die boost geven die jullie als team of organisatie nodig hebben! We geven jullie graag een kijkje in de keuken van een Agent of Change. 

We werken het liefst zoveel mogelijk vanuit jullie eigen context, dus we passen altijd de inhoud aan op wat er bij jullie speelt. Staat er niet bij wat je zoekt? Neem dan contact met ons op. We zitten altijd vol waardevolle en verassende ideeën!

Workshops.

Werken vanuit talent.

Benut het potentieel!

Als organisatie werken vanuit talent, klinkt mooi maar is enorm ingewikkeld. Wat is talent eigenlijk? En hoe weten we dat bij iedereen optimaal te stimuleren. We gebruiken de wetenschap om jullie meer body of knowledge te geven over dit thema. Daarna gaan we met elkaar aan de slag. Want “Pas als je het door hebt, zie je het:”

Duur: 4  tot 8 uur
Deelnemers: 20
 

We is the new me.

Co-creer als een Agent!

Als team elkaar potentie optimaal willen benutten? Dan is deze workshop voor jullie! Je leert in korte tijd hoe je elkaars expertise tot uiting laat komen en te verbinden aan vraagstukken die voor jullie relevant zijn. 

Duur: 4  tot 8 uur
Deelnemers: 20  
  

Design Thinking.

Denken & Doen als een Agent

Samen met jouw team aan de slag met jullie eigen vraagstuk op een manier die sneller, innovatiever en creatiever is! Design thinking is een manier van innoveren waarbij de mens centraal staat. Het helpt tot relevante, originele en creatieve oplossingen te komen. Het ‘design thinking’-principe bevat een aantal herkenbare ingrediënten: kennis van menselijk gedrag, experimenteren, prototyperen, leren van fouten.

Duur: 1 tot 3 dagen
Deelnemers:  7 – 35 

Adaptieve Mindset.

Mindset van een Agent!

Om te kunnen inspelen op veranderingen heb je flexibiliteit nodig en lef. Met de mindset van een Agent weet je van kansen te creëren waar anderen beren op de weg zien. In deze training evenaar je de kracht van het effect van jouw mindset.

Duur: 4  tot 8 uur
Personen: 25

Creatief Denken.

Denken als een Agent

De opmerkingen”Ik kan niet tekenen!” of “Hoe zijn jullie daar nou opgekomen, wat creatief!” zijn verledentijd. Creatief denken is net als fietsen te trainen. Leer in deze workshop hoe jij je creativiteit kan trainen en zet het meteen in!

Duur: 4  tot 8 uur 
Personen: 25

Innovatie Lab

Doen & Denken als een Agent.

Werken, doen en leren als een Agent. We sprinten in een 40 uur van vraag naar oplossing. We creëren samen een concept dat gedragen wordt binnen de organisatie. Jullie krijgen de juiste tools, skills en worden ondergedompeld in de mindset van “behoefte transformeren tot actie”.

Duur: 30 uur  Deelnemers: 7 – 35

Start-up way of working

Master your mind

Leer te denken, te werken en te handelen als een innovatieve start-up. Hoe kan je als “buitenboord motor” innovatie versnellen in de bestaande organisatie? Hoe creëer je nieuwe paden? Versnellen, vertragen en innoveren. Dat leer je in deze training.

Duur: aangepast op de vraag en personen. 

Optimaliseer potentie van jezelf en anderen. Gedurende deze workshop werken we aan professionele identiteit, wat zijn je drijfveren, waar sta je voor? De workshop ga je uit met handvatten om binnen je eigen context het experiment aan te gaan.

Potentieel van andere benutten..

Duur: 4  tot 8 uur 

Masterclasses

Denk als de klant.

Master your mind

In veel kamers met vier muren worden oplossingen bedacht voor problemen die veel mensen ervaren. Of het nu gaat om beleidsstukken, interventies of een route die we wijzigen in een gebouw. Vooraf besteden we veel tijd en geld, en gedurende de uitvoering of achteraf komen we erachter dat het niet het gewenste effect heeft. In deze masterclass geven we je inzicht in hoe je de eindgebruiker nu echt centraal zet en welke informatie jou dat kan opleveren.

Duur: 2,5 uur.
Personen: onbeperkt.

Master your Mind

Be the Agent.

Het menselijk kapitaal van elke organisatie is enorm kostbaar. De rol als werkgever wordt steeds belangrijker en we streven er naar om vitale en gelukkige werknemers te faciliteren. Of als het gaat om veranderingen die doorgevoerd dienen te worden.  De kracht van mindset van iedereen is ongekend voor de uitkomst van datgene wat wordt geïnitieerd. We duiken de wetenschap in en gebruiken jullie eigen context om het praktisch te maken.

Duur: 2,5 uur
Personen: onbeperkt