Over Ons.

Ons Verhaal.

Ruim 9 jaar geleden is het gedachtegoed van Agents of Change ontstaan, wat we hebben samengevat in de kern: Attitude Affects Outcome. We constateerde dat vanuit de samenleving er een snelgroeiende behoefte is aan ondernemende mensen die kansen zien en hun talent hierbij inzetten.

Beroepen ontwikkelen zich snel en nieuwe beroepen ontstaan. De houdbaarheid van kennis neemt af, nieuwe toepassingen en vaardigheden ontwikkelen zich. Dit vraagt om betrokken, wendbare en flexibele professionals. Professionals die zich onderscheiden door innovatie- en verander vraagstukken op een eigen wijze manier te realiseren binnen de organisatie. Het vraagt om professionals met een bepalende attitude, oftewel Agents of Change.

De Agents.

We zijn een team die niet een en dezelfde vorm aanneemt, maar wel altijd met dezelfde kern. Je kunt ons vergelijken met barbapapa. Ons uitgebreide netwerk zorgt ervoor dat we altijd complexe vraagstukken vanuit diverse disciplines oppakken. We verbinden continue de wetenschap, ervaring uit de praktijk en nieuwe kennis van (jonge) talenten aan ons werk. 

Margo van der Wolf

Co-founder

Jorg Andree

FOUNDER

Sanne de Jong

Agent van jong talent.

Jij?

Agent van ...

Onze Kernwaarden.

Sterke persoonlijke & professionele identiteit.

Transformeren behoefte tot actie.

Benutten het potentieel van henzelf en anderen.

Staan altijd in verbinding met iedereen die er toe doet.

Werken en denken altijd co-creatief.